söndag 20 juli 2008

Nu kan tvätten torka














Jag blev så förtjust i denna torkställning som visades i Allt i Hemmet nr 9. En sån ville jag bara ha. Ja, vi behövde ju en då våran gamla torkvinda hade växt in i syrenhäcken eller om det nu var tvärtom. :-) Lite pillrigt var det att få till snickarglädjen men förövrigt var det inte alls svårt att göra den. Nu kan tvätten fladdra fritt i vinden igen och jag behöver inte hämta strumporna lååångt in i häcken.

Siv med den inspirerande bloggen Vit spets är en hejare på att sy. Jag beställde ett par ljuvligt doftande lavendelpåsar av henne. Texten på denna påse har hon utformat och som en överaskning hamnade den lilla notisen i tidningen. Du är bara för go Siv. Tack igen.

Himla massa kramar till er alla / Carina

tisdag 1 juli 2008

Regn, sol och semester


















Vilket semesterväder alltså, vet inte om man ska skratta eller gråta. I lördags hade vi värsta ovädret här hemma. Modemet brakade ihop och hemtelefon ja, den var ju bara att kasta. Tog en sväng till stan och expert idag för att köpa en ny men hör och häpna.....inte en enda telefon i sikte. Tror varenda Arbogabo hade hunnit före mig :) Jag har tagit in pioner och stoppat under glasklockan. Där måste dom trivas ser det ut som, inget vatten och ingen luft hur fasen kan man leva då?????? 5:e dagen och dom är lika fina än. Rakspegeln är gammal som gatan men jag tycker den är fin ändå. Det sägs att spegelbilden aldrig ljuger...det vet jag redan... men tittar man i just denna spegel så kan man ju undra från vilken planet man kommer ifrån :) Kolla in min glasklocka, endast 5 cm hög. Gillar den lilla sötnosen jättemycket. Ja, så har jag varit i Ullared då.Det var ju riktigt smart att övernatta.Bra stuga och mjuka madrasser. Denna gång blev det mest mjuka varor som hamnade i vagnen. Kläder, handdukar i massor,kuddar och lakan. En ljuslyckta/växthus hittade jag iaf, den var jag mest ivrig att få tag på. Har sett att flera av er har den. En lampa till vardagsrummet slank ner av bara farten oxå + lite småsaker. Imorron ska jag försöka sy mig nya gardiner nu när det äntligen är färdigtrustat i sovrummet.

Himla massa kramar till er alla / Carina